Industrimuseets legeplads

Kom og oplev vores nye legeplads

Industrimuseets Legeplads er gratis for både dig, mig og alle dem vi kender. Vi skal alle sammen også være med til passe rigtig godt på den. Så efterlad legepladsen i mindst lige så god stand, som da du kom.

Legepladsen er inspireret af Horsens lange industrihistorie, hvor mange mænd, kvinder og faktisk også børn har arbejdet på byens mange værksteder og fabrikker. Industrimuseets Legeplads byder på leg i flotte legeredskaber, der er alt fra et 7 meter høj gastank, Nimbusmotorcykler, dampmaskine, gynger og meget, meget mere.

Denne sommer har Horsens Kommune givet os mulighed for at tilbyde dig halv pris på din billet. Derfor kan du komme ind på Industrimuseet til kun 35 KR pr. voksen. Børn under 18 er gratis, for vi vil så gerne vise dig mere om industriens fortællinger og hændernes arbejde.

Årskort koster kun 250 DKK – og gælder for korthaver plus en gæst. Når du er Årskortholder er du med til at støtte Industrimuseet, vores legeplads – og bliver samtidig inviteret til en række særoplevelser.

Køb din billetter her og spring køen over

Du kan købe billetter i vores webshop og med et årskort får du ubegrænset adgang til vores museum i et helt år. Samtidig er du velkommen til altid at tage en ledsager med gratis på dine besøg.