OLIVIAs Deli

Industrimuseet tilbyder i samarbejde med OLIVIAs Deli spisning for grupper på minimum 10 personer ved arrangementer på museet.

Muligheden for spisning afhænger af, at arrangementet er bestilt forud via direkte dialog med:

Robin Bjørnskov
OLIVIAs Deli
Hospitalsgade 21B, 8700 Horsens
Tlf: 49401661 / Mail: robin@oliviasdeli.dk

CVR: 38330225

Om OLIVIAs Deli

OLIVIAs Deli er en delikatesseforretning beliggende i hjertet af Horsens. OLIVIAs grundlæggende filosofi er at sælge specialiteter i høj og kompromisløs kvalitet hjemmelavet fra bunden.

OLIVIAs Deli sælger i særdeleshed hverdagsmad i form af frisklavede sandwich/panini lavet på hjemmebagt brød samt et bredt udvalg af kaffe og lidt sødt dertil. Derudover fremtrylles tapas til både hverdag samt mere andægtige sammenkomster, hvilket er et utrolig populært og højt elsket valg blandt feinschmeckere i hele Horsens og opland.

OLIVIAs Deli har desuden specialiseret sig i en række ud-af-huset-løsninger til selskaber såsom fødselsdage, receptioner, konfirmationer, bryllupper, studentergilder, årstids-frokoster, firmafester, ja, kort sagt: alle former for sammenkomster!

OLIVIAs Deli har 2 dygtige kokke ansat, med hvem man altid kan få en snak om, hvordan vi kan nå i mål med en uforglemmelig menu til jeres selskab.