Undervisning på museet

Besøg Industrimuseet for en spændende og lærerig oplevelse uden for klasselokalet.

Vi tilbyder rundvisninger og forskellige læringsforløb for grundskolen og ungdomsuddannelserne, som knytter sig til museets udstillinger og faglige områder. Det unikke ved en rundvisning på Industrimuseet er vores brede fokus på industrialiseringen, som dækker både den teknologiske udvikling fra damp til diesel, arbejdets udvikling og udviklingen i levevilkår for helt almindelige danskere.

Booking af besøg

Kontakt os for at planlægge jeres besøg på Industrimuseet på telefon 75 62 07 88 eller mail: booking@industrimuseet.dk

Oplys om dato for besøg samt antal elever og lærere og hør desuden nærmere om mulighederne for rundvisning eller forløb, der passer til jer.

Ved forløb med gymnasier eller ungdomsuddannelser, se da herunder på siden eller bed om at blive stillet videre til en af museumsinspektørerne.

Prisen for 1 times rundvisning pr. klasse er 700 kroner. Normalt deles ved 25 elever, men er der 28 i klassen, klarer vi også det.

Gratis entré

Folkeskoler og ungdomsuddannelser (gymnasium, handelsskoler, HTX og HF), erhvervsrettede grunduddannelser samt VUC, STU, ASV, AVU, KUU og FGU har gratis adgang, når besøget er aftalt på forhånd.

Har du som lærer bestilt et besøg på museet med din klasse, kan du besøge os i forberedelsesfasen helt gratis. Henvis til din klasse og dato for besøget, når du tjekker ind i Billetsalget.

Planlæg jeres gratis besøg nu

Og husk at vi også tilbyder rundvisninger og forskellige læringsforløb for grundskolen og ungdomsuddannelserne, som knytter sig til museets udstillinger og faglige områder.

KONTAKT OS