Praktisk information

Parkering

Industrimuseet har parkeringsplads med indkørsel fra Gasvej. Der er gratis parkering de første 30 minutter med korrekt indstillet P-skive. Museumsgæster kan yderligere opnå 3 timers gratis parkering. Det kræver, at man i forbindelse med billetkøb eller fremvisning af årskort registrerer sin nummerplade i Billetsalget. Ved mødearrangementer e.lign kan dagskort til gratis parkering udleveres fra Billetsalget.
Busser kan i forbindelse med gruppebesøg holde gratis på museets parkeringsplads.

Find vej
Museet ligger på Gasvej 17-19, 8700 Horsens.

Forplejning
Caféen sælger øl, vin, kaffe, vand, is og diverse snacks alle åbningsdage 10.00-16.00.

Medbragt mad
Museet har et madpakkerum med plads til ca. 24 personer, rummet kan ikke reserveres.
Desuden er der på udearealet bænke og borde til spisning af medbragt mad samt et madpakkerhus med plads til 12 personer.

Det er muligt at leje et lokale til spisning af medbragt mad. Det koster kr. 250 for én time og skal aftales i forvejen med museets kontor på telefon 75 62 07 88.

Besøg med børn
På Industrimuseet har vi mange tilbud samt fascinerende og lærerige oplevelser for børn i alle aldre.

Der er forskellige aktiviteter for børn rundt om i museets udstillinger. I skolernes ferier har museet en række tilbud og aktiviteter for børn. Se i vores kalender.

Særligt for børnefamilier
Museet har pusleplads til de mindste. 

Adgangsforhold for handicappede
Kørestolsbrugere og gangbesværede kan opleve en meget stor del af Industrimuseet. Omkring 60% kan beses med kørestol, dog ikke Arbejderboligerne.

Museet har med sine gamle, autentiske bygninger nogle naturlige begrænsninger, men vi hjælper gerne med at give jer den bedste oplevelse. Kontakt os for at høre om mulighederne for jeres besøg.

Der er desuden adgang til handicaptoilet på museet.

Med hensyn til førerhunde, tal med Billetsalg eller Booking.

Hunde og kæledyr
Hunde og kæledyr må ikke medtages i udstillingerne. Hunde skal føres i snor på arealet.

Køb din billetter på forhånd
Du kan købe billetter i vores webshop, og med et årskort får du ubegrænset adgang til vores museum i et helt år. Samtidig er du velkommen til altid at tage en ledsager med gratis på dine besøg.

Køb dine billetter her!

Du kan købe billetter i vores webshop, og med et årskort får du ubegrænset adgang til vores museum i et helt år. Samtidig er du velkommen til altid at tage en ledsager med gratis på dine besøg. 

BILLETTER