Tand(h)JUL på Industrimuseet

Fra 24. november og alle dage frem til og med 21. december kan du opleve julepyntede arbejderboliger, den juleudsmykket butiksgade og maskinhallen, og selvfølgelig også få nogle gode snakke med museets mange frivillige, som vil nyde at snakke med netop dig om deres forskellige interesseområder og juletraditioner.

Prøv også Industrimuseets hyggelige familieaktiviteter “Nissehuerne”, “Find drillenissen Laust” eller “Den store JuleVærkstedsRebus”, som er en række lærerige, sjove og udfordrende opgaver spredt over hele museet.

Hvis man er til nostalgisk julepynt, så bugner museumsbutikkens hylder af klassisk julepynt og smukke pap-julekalendere. I butikken finder man oplagte gaver til advent – eller pakkekalenderen i form af historisk legetøj, lækre marmelader mm., som ekspedienterne med glæde pakker ind.

Industrimuseet er åbent hver dag, og vi glæder os til at byde dig inden for.

Køb din billetter her og spring køen over

Du kan købe billetter i vores webshop, og med et årskort får du ubegrænset adgang til vores museum i et helt år. Samtidig er du velkommen til altid at tage en ledsager med gratis på dine besøg. 

BILLETTER