Sponsorer og penge

Museets ledelse har opstillet en række muligheder for at bidrage til arbejdet med at sikre 150 års udvikling og historie.


Der er de offentlige muligheder fra kommune og stat.


Der er muligheden for at støtte som "Storsponsor", fra kr. 25.000 og derover årligt


En anden mulighed er "Udstillingssponsor" af særudstillinger, fra kr. 5.000


En tredie mulighed er "Udviklingssponsorater", typisk større beløb forbundet med grundlæggende forandringer.


For det fjerde giver vi mulighed for, at fonde, brancher eller virksomheder kan adoptere en af de faste udstillinger, således udstillingen er fin og præsentabel. Et sponsorat koster fra kr. 5.000.


Leverandørerne har set muligheden for at spæde til på områder, hvor museet har svært ved at løbe nye initiativer i gang.


Endelig har vi en Erhvervsklub, hvor vi gerne ser rigtig mange lokale virksomheder bakke op. Det koster kr. 2.000 at være medlem.At være sponsor og støtte Danmarks Industrimuseum giver kontakt til en stor gruppe danskere, det er muligheden for at medarbejdere og forretningsforbindelser kan aflægge besøg uden udgifter, og det vil i mange situationer give eksponering i medierne.

 Men ikke mindst er der tale om at støtte med hjertet, for det er nødvendigt, når de gode historier skal fortælles.

 Materiale om arbejdet kan rekvireres ved henvendelse til museumsleder Kristoffer Jensen.

Stat og kommune

Tak til kommune og stat som hovedtilskudsgivere og for statsanerkendelsen.

Storsponsorer

En række virksomheder og organisationer har gennem årene bakket op i museets arbejde gennem hovedsponsorater og samarbejdsaftaler
Følgende har tegnet hovedsponsorat til Danmarks Industrimuseum:

Udstillingssponsorer

At bevare kulturarven kræver mange midler, såvel i indsamlingsarbejdet som med faste udstillinger og særudstillinger. 
En række virksomheder og organisationer støtter museet i dette arbejde, og det er vi rigtig glade for.

Vi henviser gerne til vores bidragyderes hjemmeside.

Udviklingssponsorer

Danmarks Industrimuseum er et museum med mange projekter og udviklingstiltag for at kunne nå derhen i formidlingen, hvor vi gerne vil være.

Virksomheder og organisationer støtter dette arbejde, ligesom museet fra Region Midt har været heldige at kunne få midler til udvikling og forsøg.

Et stor skridt tog museet med Arbejdsmarkedets Feriefond. I april 2008 har Arbejdsmarkedets Feriefond doneret kr. 10.435.000 til udvikling af Danmarks Industrimuseum.

I 2013 kunne Danmarks Industrimuseum tilbyde besøgende, forretningsforbindelser og skoler gratis internet, ikke mindst så museet digitale guide "Danmarks Industrimuseum" kan afvikles uden udgifter for danske såvel som udenlandske gæster. Tak til Nykredits fond for gaven og Stofa for den hurtige forbindelse.

GF Veteran

Leverandørsponsorer

Danmarks Industrimuseum er glad ved at kunne præsentere en række forretninger, virksomheder og organisationer, som støtter museet med hjælp, når vi har brug for det. Ofte kan det være svært at finde reparationsdel til en gammel maskine eller en ordentlig farve til det litografiske tryk.
 Men også i de daglige gøremål kan en god aftale med leverandører og samarbejdspartnere være uvurderlig.

Virksomheds- og erhvervsklub

Yderligere en måde at støtte Industrimuseet kan være at bidrage med et virksomhedsmedlemskab af Virksomheds- og Organisationsklubben.

Adoption

En ny mulighed på museet er at sikre den enkelte permanente faste udstilling et godt og udviklende liv. Sponsorstøtten er øremærket den bestemte udstilling, og sponsoratet markeres med et diskret skilt med logo.

 

© Danmarks Industrimuseum 2020