333 KURIOSITETER – en udstilling med ting og sager fra museets gemmer

13. maj til 14. august 2022

Kritikken af moderne museer går fra tid til anden på, at de er for genstandsfattige. Fyldt med skærme i stedet for analoge ting og sager.

Det må vi gøre noget ved!

Derfor har vi med 333 KURIOSITETER lavet et Wunderkammer. Smækfyldt til randen med de særeste, sjoveste, underligste og mest kuriøse genstande fra museets store samling.

333 ting er der mere præcist blevet plads i udstillingen. Og der vil helt sikkert være en masse at snakke om børn og voksne imellem, når man i fællesskab prøver at finde ud af, hvad alle de fremmedartede ting dog har været brugt til.

Køb din billetter her og spring køen over

Du kan købe billetter i vores webshop, og med et årskort får du ubegrænset adgang til vores museum i et helt år. Samtidig er du velkommen til altid at tage en ledsager med gratis på dine besøg.

BILLETTER