Vindbiler for børn 6-8 år

Design, byg og test en vindbil! Når bilen er klar, tænder vi for vinden, og bilen suser hen ad den røde løber. Undervejs laves der praktiske og konkrete undersøgelser og justeringer af sejlet, der driver bilen fremad. Klarer bilen køreturen, eller er der behov for forbedring?

Antal: 15 børn

Horsens Ungdomsskole, Insero Education og Industrimuseet inviterer alle børn i Horsens Kommune til at opleve en forunderlige verden, hvor eksperimenter, skøre opfindelser, kugler og robotter går hånd i hånd. Vi står klar med en uge, hvor børn og unge sammen med seje undervisere får mulighed for lege og opleve.

Når vi er færdige med dagens workshop, spiser vi fælles frokost fra GRUS CITY, mens Sarah fra Industrimuseets fortæller spændende historier fra museet om alt fra robotter til den gang, hvor børn stod op kl.04 for at arbejde før skoletid.

Tilmelding hos Ungdomsskolen her.

Insero Education