Køkkenkemi og programmering for 8-12 årige

Vidste du, at mad ikke kun behøves at blive proppet i munden og mætte dig, men at du faktisk kan bruge helt almindelige fødevarer til at lave de sjoveste scienceeksperimenter som f.eks. at lave syre- og baseforsøg med rødkålssaft? Måske du også er vild med at se LEGO Masters i fjernsynet? Så vær med, når vi designer og bygger de vildeste ting, som du også kan få sat strøm til og ved simpel programmering få til at udføre forskellige opgaver.

Antal: 15 børn

Horsens Ungdomsskole, Insero Education og Industrimuseet inviterer alle børn i Horsens Kommune til at opleve en forunderlige verden, hvor eksperimenter, skøre opfindelser, kugler og robotter går hånd i hånd. Vi står klar med en uge, hvor børn og unge sammen med seje undervisere får mulighed for lege og opleve.

Når vi er færdige med dagens workshop, spiser vi fælles frokost fra GRUS CITY, mens Sarah fra Industrimuseets fortæller spændende historier fra museet om alt fra robotter til den gang, hvor børn stod op kl.04 for at arbejde før skoletid.

Tilmelding hos Ungdomsskolen her.

Insero Education