Tegnemaskiner for børn 4-6 år plus forældre

Du behøver ikke at ønske dig legetøj købt i en butik, for du kan nemt lave dit eget. På denne workshop har du nemlig mulighed for sammen med en forælder at lave din egen tegnemaskine, som du bagefter kan få til at tegne de vildeste mønstre.
Du får også mulighed for at prøve at programmere en Blue Bot, der er en lille sjov robot, som du kan hjælpe med at finde forskellige steder hen og løse forskellige udfordringer.

Antal: 8 børn og 8 forældre/ bedsteforældre/store søskende over 12. Alle skal fremvise gyldigt coronapas eller være vaccineret.

Horsens Ungdomsskole, Insero Education og Industrimuseet inviterer alle børn i Horsens Kommune til at opleve en forunderlige verden, hvor eksperimenter, skøre opfindelser, kugler og robotter går hånd i hånd. Vi står klar med en uge, hvor børn og unge sammen med seje undervisere får mulighed for lege og opleve.

Når vi er færdige med dagens workshop, spiser vi fælles frokost fra GRUS CITY, mens Sarah fra Industrimuseets fortæller spændende historier fra museet om alt fra robotter til den gang, hvor børn stod op kl.04 for at arbejde før skoletid.

Tilmelding hos Ungdomsskolen her.

Insero Education