UDSOLGT… PUCH MAXI Tours i Horsens & omegn

27. juni, kl. 10:00 - 12:00

Horsens og Puch Maxi er muligvis to alen af samme stykke. Vi ved ikke om man kan gå så langt som at påstå, at, at epicenteret for ‘maxier’ med mælkekasse må være netop Horsens og omegn? Hvert fald har maxien i mange år været populært transportdyr, når bakkerne skulle bestiges.
Tvivler du, må du jo opleve det med egne øjne, når du rider på ryggen af en af de ikoniske knallerter på en tur rundt i Horsens & omegn til en uformel rundtur om industriens fortællinger, et par gode røverhistorier, det ligetil liv, der leves I Horsens. Den lokale guide tager dig med rundt til ikoniske steder, grimme industribygninger, hvor vi hjælper dig med at finde charmen og du oplever Horsens ‘backstage’ med alt, hvad det indebærer.
Så spænd hjelmen, tjek om mælkekassen sidder forsvarligt og kom op i gear – på maxi manér.

Hvad er inkluderet i prisen:
• 2 timers guidet tur af lokal guide fra Industrimuseet
• Lån af ægte PUCH Maxi og alt udstyr på dagen
• Hjelm med kommunikation, så guiden kan fortælle undervejs
• Føl friheden en maxi, få røverhistorier og se byens stolte seværdigheder
• En Industrimuseums menu: Flæskesvær & en bajer
• Dagsbillet til Industrimuseet

HUSK gyldigt coronapas.

Pr. person: 369 DKK

Reservering af plads på mail: sarah.lehmann@industrimuseet.dk

27. juni