Nye versioner af traditionsrig keramik – samt arbejdende værksted

2. juli - 4. juli

Vidste du at Horsensområdet har været hjemsted for flere keramikværksteder siden 1890? At området stadig den dag i dag har stolte traditioner for at arbejde med keramik og ler? Den første weekend i juli giver vi dig mulighed for at opleve nye takes på den gamle tradition, når der bliver lukket op for en udstilling og workshop om 3D-printet genstande.

Keramiker Anna Andersen har igennem flere år beskæftiget sig med den historiske samling af lertøj fra områdets mange værksteder. I løbet af de tre dage viser hun sit arbejde på Industrimuseet, hvor hun scanner tre unikke lergenstande, som hun efterfølgende har bearbejder og printer med en 3D lerprinter. Alt dette kan du komme ind og se Industrimuseets Maskinhal.

Anna Andersen arbejder med udgangspunkt i en større privat keramisk samling. Samlingen giver et fantastisk indblik i, hvordan tradition og håndværk gives videre gennem tiden. I samlingen kan det også spores, hvordan inspiration og udvikling springer fra værksted til værksted, gennem familier og lærepladser. Kom og mød Anna Andersen, når hun arbejder og fortæller om moderne keramik med traditionstung tilgang.

Lørdag afholder Anna Andersen workshop. Læs mere og book billet her.

Insero Horsens er sponsor på denne oplevelse.

Start:
Slut: