MONSTERHJULET

Kunne du tænke dig at re-designe din egen t-shirt med et smukt monster eller lave en flot mulepose? Søndag d. 18. juni holder Phuc Van Dang & Anna Andersen uformel og hyggelig workshop med fokus på upcycle, design og hændernes arbejde. Workshoppen er for både store, små og alle midt imellem – det eneste det kræver er, at du har lyst til at prøve Monsterhjulet og arbejde lidt med dine hænder sammen med de to kunstnere.

Der er et element af tilfældigheder og spil, når det store Monsterhjul afgør hvilket monster deltageren får udleveret.

Hvis du vil have trykt vilde, mageløse og smukke monstre på andet end de 100 børnemuleposer, som ligger klar, så medbring selv muleposer, t-shirt, sweatshirts eller lige det, du drømmer om.

Monster-motiverne er designet af Phuc van Dang.

Workshoppen, som er støttet af Kultur & Eventpuljen, Horsens Kommune, er gratis.