Jul for børn på Industrimuseet

23. november, kl. 11:00

- Gratis

Kære børnehaver, børnehaveklasser & 1. klasser.

Igen i år inviterer vi på julebesøg Industrimuseet. Drillenisserne er allerede på spil nu, så vi tror de har godt gang i både gemmelege og drillerierne, når vi kommer til december. Derfor har vi brug for jeres hjælp. I år gemmer de sig ikke blot mellem gamle bøger, store maskiner eller i oldemors barndomshjem! Nej, i år er de særligt interesseret i det nye Makers Lab – for her er mange flotte dimser, dutter, klodser og robotter, som de synes er spændende at pille ved.

Vi glæder os til at byde jer velkommen fra kl. 11.00, hvor en Museumsvært står klar til at vise jer på plads. På turen rundt efter drillenisserne, besøget i skolestue, hvor både drillenisser og lærer glæder sig til at I kommer og måske en rutsjetur på nye legeplads styrer I helt selv. Men når I besøger Makers Lab fra kl. 12.00, så vil den være bemandet.

Selvom det går den rigtige vej med corona, så tager vi igen i år hensyn til dette. Derfor åbner vi kun op for en institution eller skole der kommer på besøg pr. dag. Så I må gerne samle jer flere klasser eller børnehavegrupper fra samme sted.

Vælg dato og “køb” den ene billet, som er tilgængelig, så har I booket til alle børn.

Vi glæder os til at se jer.

De glædeligste julehilsner

Pris:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Jul for børn
1 ledige