INDUSTRIMUSEETS JULEMARKED 2021

27. november, kl. 11:00 - 28. november, kl. 16:00

Gå på opdagelse i julen gennem tiderne, smag dig igennem juleknas, nyd julepynten og hygge i alle museets kroge. Lørdag og søndag d. 27. og 28. november inviterer Industrimuseet til vores årlige julemarked.

Der sælges skønne ting og sager fra de mange boder, så du kan både finde julepynt og julegaver. Værkstederne vil summe af liv og leben. I år holder Industrimuseets litografiværksted en særudstilling, hvor du kan finde flot kunst og kunsthåndværk.

En del bodholdere er på plads – men vi søger stadig bodholdere, der arbejder med hændernes arbejde inden for kunst og kunsthåndværk. Hvis du er interesseret, så skriv til sarah.lehmann@industrimuseet.dk. Din deltagelse er først bekræftet, når du får en mail retur.

Vi gør opmærksom på, at prisen for leje af bodplads/bord er 300,- kr. samlet for begge dage. Eller 175,- kr. for en enkelt dag. Der kan ikke bestilles bestemte pladser, men der kan ytres ønske om steder, hvor I gerne vil være.

Start:
27. november, kl. 11:00