Havnevandring med havnedirektøren & historikeren

21. oktober, kl. 14:00 - 15:30

- DKK 60

Horsens Havn har gennem tiden været et virvar af leben, industri, lastning, knejper og hårdt arbejde. Tag med havnedirektør Claus Holm Christensen og Industrimuseets egen John Juhler Hansen, når de to sammen stævner ud på en fortælling om Horsens havn gennem tiden. De to herre har fokus på både fortiden, nutiden og Horsens havns fremtid – og turen lægger vejen forbi ikoniske bygninger, nye potentialer og en lille havneskrøne eller to.

Den guidede tur ligger i forlængelse af vores særudstilling ”Vores Havn”, som I også har mulighed for at opleve.

Turens længde er cirka 2,3 kilometer. Husk tøj til vejret.

Vi mødes foran Industrimuseets Hovedindgang.

Pris:
DKK 60

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige