Gratis adgang til Industrimuseet

22. januar, kl. 11:00 - 16:00

Har inflationen været hård ved husholdningsbudgettet? Gør benzinpriserne ondt i pengepungen? Det er der råd for. Industrimuseet lokker nemlig med gratis adgang søndag d. 22. januar 2023, hvor du kan invitere hele familien på museum, uden at skulle have penge op af pungen.

”Vi har haft fuld gang i fornyelsen af museet de sidste år med åbning af Tekstilfabrikken, Samlebåndet, Tryk På, Den bosniske arbejderlejlighed, vores introshow Det moderne Danmark og den nye legeplads. Det vil vi meget gerne vise frem og samtidig takke for, at folk henviser gæster til os”, siger konstitueret direktør David Holt Olsen.

Fornyelsen af museet fortsætter i 2023, hvor der åbnes to nye lejligheder fra 1955 og 1975. Her flytter henholdsvis en kernefamilie og et ungt par ind. I løbet af 2023 vil museet også åbne fornyede udgaver af Bogtrykkeriet, Træskofabrikken og Maskinværkstedet, hvor man bl.a. kan opleve en dramatisk arbejdsulykke samt selv prøve de gamle håndværk ved den digitale sættehage.

Søndag d. 22. januar har museet åbent fra 11-16, og alle er velkomne.

22. januar

22. januar