Indlæser Begivenheder

« All Events

Foredrag med Stenhugger Filip Møller

14. marts, kl. 17:30 - 20:00

Håndværk, kunst og symbolikker !

Fillip Møller – en passioneret sten- og billedhugger, som lever og ånder for det gode og veludførte håndværk.

Kom og hør sten- og billedhugger Filip Møller fortælle om sit liv og virke. Lad dig blive ført rundt i symbolikken og typografiens verden, og se hvordan Filip i sit arbejde forener kunst og personlige minder til enestående skulpturer og mindesten. Kom med på en interessant og uforglemmelig ”tur ud på kirkegården”– en tur på kirkegården bliver aldrig mere det samme efter en stund med Filip. ”Jeg åbner øjnene for det vi ser, og ikke mindst det vi ikke umiddelbart ser”.
Bliv guidet rundt af en mand med stor empati og respekt for de pårørende, som kommer med ønsket om et minde af et for dem unikt og særligt menneske, og få et nyt syn på grav- og mindesten og kirkegårdskultur. Desuden er Filip Møller manden der udtænkte konceptet Genbrugsgravsten.

”Et varmt og ærligt menneske, der tro mod egne værdier, fortæller om sit liv og virke. En ildsjæl med omtanke for miljø og de svage og udsatte. For hvem kunsten og det gode håndværk kommer før trosretning og tilhørsforhold – altid det gode veludførte håndværk. Du sidder tilbage og tænker – var der dog bare flere, som så uselvisk gjorde en forskel”. Med Filips egne ord ”Du skal selv være den forskel, du gerne vil se i verden”.

Program:
17.30: Velkomst v. Carl Schneider, Forstander på Håndværkskollegiet
17.40: Foredrag v. Filip Møller
18.45: Let tragtement og netværk
20.00: Tak for i aften

Arrangør: Håndværkskollegiet i Horsens

Pris: 100,- kr

Tilmelding her.

Detaljer

Dato:
14. marts
Tidspunkt:
17:30 - 20:00

Detaljer

Dato:
14. marts
Tidspunkt:
17:30 - 20:00