Eksperimenter med sodavand for 10-12 årige

Elsker du sodavand, så er denne workshop lige noget for dig. For har du tænkt over, hvad sodavand er? Vi vil dykke ned i hemmeligheden bag cola og besvare dette spørgsmål. Vi skal undersøge alt fra koffeins påvirkning af hjertet til hvordan man laver gennemsigtig cola – og vi skal endda lave vores egen sodavand.

Antal: 15 børn

Horsens Ungdomsskole, Insero Education og Industrimuseet inviterer alle børn i Horsens Kommune til at opleve en forunderlige verden, hvor eksperimenter, skøre opfindelser, kugler og robotter går hånd i hånd. Vi står klar med en uge, hvor børn og unge sammen med seje undervisere får mulighed for lege og opleve.

Når vi er færdige med dagens workshop, spiser vi fælles frokost fra GRUS CITY, mens Sarah fra Industrimuseets fortæller spændende historier fra museet om alt fra robotter til den gang, hvor børn stod op kl.04 for at arbejde før skoletid.

Tilmelding hos Ungdomsskolen her.

Insero Education