“Den Grønne Forestilling” – et foredrag med tømrermester Dennis fra Træværk

8. februar 2023, kl. 17:30 - 20:00

“Den Grønne Forestilling”

Tømrerlusen er manden bag tømrerfirmaet TræVærk. Han er iværksætter, familiefar og fritidsfilosof.
Han er kendt for sin passion og for sin direkte facon, når snakken falder på bæredygtighed. En sjov og kontant formidler, som brænder for det han laver. Han deltager jævnligt i debatter, holder foredrag og udgiver sine egen podcast, hvor han inviterer en række indflydelsesrige danskere til en snak, for at få deres bud på, hvordan vi giver en bedre verden videre til vores børn.

Det er TræVærks og Tømrerlusens mission at sætte fokus på de bæredygtige byggematerialer og/eller manglen på samme, samt at skubbe til vores lånekultur, forbrugskultur og i stedet forsøge at få os til at stole mere på vores egen sunde fornuft, mavefornemmelse og intuition, således vi ikke stirrer os blinde på flotte grønne regnestykker, tomme politiske løfter og varer, der per definition er grønne, bare fordi de har ”bæredygtighed” som fortegn.

Vi skal kunne skelne mellem fup og fakta, for at kunne træffe de rigtige grønne valg.

Velkomst:
17.30: Velkomst v. Carl Schneider, Forstander på Håndværkskollegiet