De første

- DKK 70

Kom med på en byvandring, hvor vi bevæger os gemmen Horsens fra 1700-1850. På denne byvandring lærer du mere om Horsens spirende udvikling, om hvorfor byen også den gang havde så stor tilflytningskraft – og vi lover, at du kommer til at imponere med din paratviden efter denne tur.

Hvorfor opstod Horsens som industriby? Det er temaet vi dykker der ned i, i denne byvandring. Fokus er på den tidsperiode, hvor byens borgere begynder at betræder stier, der leder mod industrialiseringen. Følg i sporerne på fortiden og bliv klogere på, hvorledes den danske konge, byens købmænd og en merkantil tankegang udviklede Horsens markant i perioden 1700-1870. Oplev på byvandringen, byens eneste bevarede pakhus fra perioden, den mest velbevarede købmandsgård og byens første palæ, Det Lichtenbergske Palæ. Kom tættere på menneskerne, der levede i disse tider og hør om havnens betydning, købmændenes handel, de første godsindustrier, og om de velgørende brødre, der ejede Horsens første bryggeri.

Hvad er inkluderet i prisen?

• 1,5 til 2 timers guidet tur af en dygtig historiker fra Industrimuseet
  • Kom ind under huden af ikke bare Horsens, men den spirende industri – og få en bedre forståelse for byens udvikling gennem tiden
  • Få røverhistorier, paratviden og se mange af byens både store og små seværdigheder
  • Maks 15 deltagere pr. guidet byvandring, så du får den bedste mulighed for at lytte og spørge ind, hvis du har spørgsmål på læben
  • Dagsbillet til Industrimuseet

Pris:
DKK 70

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige