Byg en kuglebane for børn 8-10 år

Hvem kan hurtigst få en kugle fra A til B? Vi har en masse forskellige materialer, som du kan bruge til at finde på den bedste løsning og bygge den sejeste kuglebane. Du vil eksperimentere med fart og hældning og derved blive i stand til at bestemme en kugles rejsetid fra A til B. Undervejs tilfører vi kuglebanen noget teknologi, så kuglen f.eks. startes med LEGO WeDo og til sidste tænder en LED-pære, når den kommer over målstregen.

Antal: 15 børn

Horsens Ungdomsskole, Insero Education og Industrimuseet inviterer alle børn i Horsens Kommune til at opleve en forunderlige verden, hvor eksperimenter, skøre opfindelser, kugler og robotter går hånd i hånd. Vi står klar med en uge, hvor børn og unge sammen med seje undervisere får mulighed for lege og opleve.

Når vi er færdige med dagens workshop, spiser vi fælles frokost fra GRUS CITY, mens Sarah fra Industrimuseets fortæller spændende historier fra museet om alt fra robotter til den gang, hvor børn stod op kl.04 for at arbejde før skoletid.

Tilmelding hos Ungdomsskolen her.

Insero Education