3D-printet keramik ser dagens lys – workshop om formgivning og ler

- DKK 110

Horsens og keramik hører sammen som hånd i handske. Siden 1890 har der været produceret mange forskellige former for keramik i en lang række forskellige værksteder i Horsens & omegn. Hele den første weekend i juli tager keramiker Anna Andersen dig på en rejse omkring de traditionelle former – og inviterer dig med på en workshop.

Workshoppen er din mulighed for at arbejde med formgivning fra ældre tid og manipulere den til din egen version. Det skal vi gøre ved at formgive digitalt med et 3D-program og efterfølgende lade en 3D-printer klare alt det beskidte arbejde. Forsøgene med print og glasur kan ses hele weekenden på udstillingen sammen med Georg-Gearløs 3D-lerprinteren.
Du skal selv medbringe din egen bærbare computer.

Hvad er inkluderet i prisen
• 3 timers workshop med keramiker Anna Andersen
• Kaffe & vand ad libitum
• Oplev en anderledes, ny og nørdet tilgang til keramik
• Dagsbillet til Industrimuseet

Det vil være muligt at købe frokost hos GRUS CITY, der holder til på Industrimuseet sommeren over.

Husk gyldigt coronapas

Insero Horsens har gjort denne oplevelse muligt for dig.

Pris:
DKK 110

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige