Gratis dag 19. januar 2020

Søndag d. 19. Januar åbner Industrimuseet dørene for årets gratisdag. Det er et årligt tilbagevendende arrangement for indbyggerne i Horsens kommune som tak for, at de henviser udenbys gæster til museet.

På dagen vil der være fuld gang i museets arbejdende værksteder bemandet af frivillige kræfter. Motorerne i Maskinhallen vil larme, duften vil brede sig fra arbejderkøkkenet, fjederhammeren vil banke i Smedjen, skråskriftbogstaverne vil flyde gennem fingrene i Skolen og meget mere. Nimbusmuseet, Idrætsarkivet og Galleri Gasværk har også alle åbent på dagen.

Kl. 13 er der oplæg ved museumsleder Kristoffer Jensen og anledning til spørgsmål om fremtidsplanerne for Industrimuseet.

Kl. 15 er der foredrag ved museumsleder Kristoffer Jensen om industriens placering i det samlede danske museumslandskab.

• 19. januar 2020 11:00 - 16:00