Byvandring: Rundt om havnen og industribyen Horsens

Denne byvandring tager dig med på en tur langs Horsens Havn, hvor der gennem årenes løb er sket store forandringer. I dag kan vi heldigvis stadig se en stor del af havnens industrielle funktioner, imens vi går mellem flot renoverede historiske bygninger. Horsens er som mange andre købstæder og industribyer anlagt omkring en havn, derfor er netop havnens historie vigtig for byens fortælling. Vi kommer også op af Åboulevarden, hvor vi hører om åens lukning i 1903, men også om alle arbejdspladserne, livet på knejperne og alt det, der hørte til i området.
Guide John Juhler Hansen.

Det praktiske

Byvandringen starter og slutter ved Danmarks Industrimuseums Billetsalg Gasvej 19 og varer cirka 90 minutter.
Børn er meget velkomne på byvandringen. Men vi anbefaler, at de er fra 10 år og op. Børn deltager gratis op til og med 17 år.

Alle byvandringer føres i et roligt tempo, men vi går en del på hver af byvandringerne.

Pris 35,- kr. pr voksen
Billetterne købes i Danmarks Industrimuseums Billetsalg. De kan også købes med Mobilepay til 90004. Skriv ”Byvandring , datoen og antal billetter”  i kommentarfeltet.

• 10. juli 2020 13:00 - 14:30