Byvandring: Midtbyen – fra købstad til industriby – Danmarks Industrimuseum

Byvandring: Midtbyen – fra købstad til industriby

Horsens midtby har fra gammel tid været præget af liv, leben og handel. De gamle købmandsgårde lå tæt i den indre del af byen, hvor tung luft, larm og slidsomt arbejde udgjorde livet. Turen tager os også forbi jernstøberiet Stallknecht og gravmonumenter ved Kloster Kirken. Vidste du, at Stallknechts jernstøberi var det første udenfor København? Turen går også forbi Kinopalæet, Jørgensens Hotel, en særlig portoverligger og mange andre bygninger, der er rammen for fortællingen om livet i Horsens midtby.
Guide John Juhler Hansen.

Det praktiske

Byvandringen starter og slutter ved Danmarks Industrimuseums Billetsalg Gasvej 19 og varer cirka 90 minutter.
Børn er meget velkomne på byvandringen. Men vi anbefaler, at de er fra 10 år og op. Børn deltager gratis op til og med 17 år.

Alle byvandringer føres i et roligt tempo, men vi går en del på hver af byvandringerne.

Pris 35,- kr. pr voksen
Billetterne købes i Danmarks Industrimuseums Billetsalg. De kan også købes med Mobilepay til 90004. Skriv ”Byvandring , datoen og antal billetter”  i kommentarfeltet.

• 31. juli 2020 13:00 - 14:30