Kommende arrangementer

Museet afholder hvert år en række arrangementer og events. Nogle gange er det museets egne tilbud, andre gange er det arrangementer eller foredrag i samarbejde med museets netværk.

  • Rævehalernes 10 års jubilæum

    Den lokale Puch Maxi-klub, Rævehalerne, kigger forbi museet d. 20. juni kl. 12-13. De vil være at finde på forpladsen foran Børnenes Knallertværksted. Turen er en del af fejringen af klubbens 10 års jubilæum. Der vil således være god mulighed for knallertsnak og motorlarm på dagen, før Rævehalerne drager videre ud i horisonten. Café Gaslight serverer på dagen Puch Maxi-menuer (pølse med brød, eventuelt med Cocio til) til konkurrencedygtige priser.

  • Knivtræf 17.-18. oktober 2020

    Det årlige knivtræf på Danmarks Industrimuseum sætter fokus på den ædle kunst at smede knive. Over to dage kan du se knivmagere fra hele landet i aktion og følge knivens tilblivelse fra varmt jern i essen til det færdige produkt. Til knivtræffet kan du både finde eksperter i tilblivelsen af klinger og skæfter. Knivtræffet er et besøg værd for friluftsfolk som lystfiskere og jægere, der gerne vil have inspiration og råd til at lave deres egne knive. Horsens og Omegns Sportsfiskerforening står klar med kyndig rådgivning og vejledning af lystfiskere. Du kan roligt tage hele familien med, for i museets udstillinger er der masser af liv og aktivitet, mens der bliver smedet.

© Danmarks Industrimuseum 2020