Andre udstillinger m.m.

På Industrimuseet er der ud over almindelig museumsdrift som en del af ansvarsområdet også en række lejemål. Her har private virksomheder, foreninger og kunstnere ønsket at være i et kulturmiljø, som skaber synergi med deres aktiviteter eller forretning.

For øjeblikket er der tale om følgende:

Danmarks Nimbus Touring har lejet sig ind i det gamle koksskur fra gasværkets tid. Der holder Nimbusmuseet åbent fra omkring påske til efterårsferien i weekender og på helligdage. DNT er en landsdækkende forening.
Se nærmere om Danmarks Nimbus Tourings museum her: www.nimbus.dk

Idrætsarkivet er en afdeling under Sport Horsens, som har lejet sig ind på 1. sal i gasværkets gamle administrationsbygning. Idrætsarkivet er åbent tirsdage og søndage.
Se nærmere Idrætsarkivet her: www.horsensidraetsarkiv.dk

Galleri Gasværk er en kunstnersammenslutning, hvor 5 kunstnere har værksted og galleri i gasværkets tidligere værksted. Galleri Gasværk startede Britta Enemark og Benny Olsen oprindeligt og er så siden udvidet med sammenslutningen. Galleriet er åbent efter aftale, men ofte arbejdende
Se nærmere om Galleri Gasværk her: www.gallerigasværk.dk

Konservator Bent Jacobsen driver sin virksomhed med base på museet.

Stentrykkerklubben er en gruppe kunstnere, som dels holder liv i det gamle litografiske fag, dels skaber kunst til eksterne udstillinger og aktiviteter.

Du kan blive medlem ved at kontakte formanden for Stentrykkerklubben eller ved henvendelse til museets kontor.
Se mere om stentrykkerklubben her: www.stentryk.dk

Copyright Danmarks Industrimuseum