Fri entré for horsensianere

Invitation med muligheder, se udstillingerne, få en snak med de frivillige.
Endnu en gang inviterer Danmarks Industrimuseum borgere fra alle kanter af kommunen til et besøg med gratis adgang søndag den 21. januar fra kl. 11 til 16

Tak for 2017
Det er nu på 9. år, at Industrimuseet den 3. søndag i januar inviterer alle ambassadører rundt i kommunen på besøg med fri entré. Det sker for at takke for hjælpen med at vise gæsterne vej til eller fortælle om museet på Gasvej i 2017.
2017 blev endnu et godt år for Industrimuseet med mange omflytninger af udstillingerne i forbindelse med åbent magasin.

Se mulighederne på Industrimuseet, også som frivillig
Gratis søndag er til alle borgere i Horsens Kommune for både at give en god museumsoplevelse og for at vise de muligheder frem, som også er ved siden af udstillingerne.
På Industrimuseet kommer rigtig mange mennesker og bruger museet som kunstnere, som knivsmede som fortællere om et godt fag, de synes andre også skal opleve.
Den 21. januar er alle frivillige på banen for at fortælle om deres tidligere erhverv, og for horsensianere er det muligt at træffe aftale om eventuelt at tilknytte sig en af de mange frivilliggrupper.

Foredrag på dagen kl. 11 og 13
Museets registrator John Juhler Hansen fortæller fra industriens udvikling i Horsens, et foredrag med mange billeder.

Nimbusmuseet, Idrætsarkivet og Galleri Gasværk har alle åbent på dagen
Nimbusmuseet, som er et foreningsejet museum, holder åbent på dagen, idet de er ved at sætte en ny udstilling op.

Idrætsarkivet fortæller om idræt i Horsens og omegn hvad enten der er fodbold, cykelløb eller brydning.
Endeligt har Galleri Gasværk åbent.

Årskort og medlemskab af foreningen Industrimuseets Venner
Danmarks Industrimuseum har altid haft en Venneforening, hvor borgere kan støtte op om museet ved at tegne medlemskab. De kr. 300 er givet godt ud, hvis man gerne vil involvere sig. En udløber af gratis søndag for et par år siden er også Årkortet, som direkte henvender sig til lokale brugere som for kr. 150 får fri adgang til museet året rundt. Det har rigtig mange benyttet sig af, for det er attraktiv uforpligtende måde at komme og holde udstillinger under opsyn.

Café Gaslight
Café Gaslight har i dagens anledning et godt tilbud med historisk kant, så besøget også sætter nostalgiske erindringer i maveregionen! Mon ikke en lille tartelet har sneget sig ind på menukortet, sådan fra mormormad opskrifterne.